Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2B

Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten

Bereidingstijd 5 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Leg de rucola op een bord en verdeel de komkommer, partjes vijg en de pecannoten eroverheen. Verbrokkel vervolgens de geitenkaas over de salade en besprenkel met de balsamicoazijn.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 50 g rucola
  • ¼ komkommer in stukjes
  • 1 verse vijg in partjes
  • 5 pecannoten, geroosterd
  • 1 el balsamicoazijn
Voedingswaarde
Energie
Kcal 401 Kcal
Vet 29,6 g
Koolhydraten 14,3 g
Eiwitten 17,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten
Uw waardering