Fase 2B

Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten

Bereidingstijd 5 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Leg de rucola op een bord en verdeel de komkommer, partjes vijg en de pecannoten eroverheen. Verbrokkel vervolgens de geitenkaas over de salade en besprenkel met de balsamicoazijn.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 50 g rucola
  • ¼ komkommer in stukjes
  • 1 verse vijg in partjes
  • 5 pecannoten, geroosterd
  • 1 el balsamicoazijn
Voedingswaarde
Energie
Kcal 401 Kcal
Vet 29,6 g
Koolhydraten 14,3 g
Eiwitten 17,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten
Uw waardering