Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Romige preisoep

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Roerbak de prei mee. Voeg het water en het bouillonblokje toe en breng de soep aan de kook. Laat circa 10 minuten koken en pureer met een staafmixer. Voeg de kookroom en ham toe en breng op smaak met peper en zout.
Tip:
Liever vis? Vervang de hamreepjes door gerookte zalmsnippers.
  • Ingrediënten:
  • 100 g prei in ringen
  • 120-150 g gekookte achterham in reepjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 el kookroom light
  • 1 el olijfolie
  • 250 ml water
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 (groente)bouillonblokje
  • 1 tl kerriepoeder
  • Peper
  • Zout
  • Extra: staafmixer
Voedingswaarde
Energie
Kcal 396 Kcal
Vet 23,3 g
Koolhydraten 11,8 g
Eiwitten 32,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Romige preisoep
Uw waardering