Fase 1A+1B
Romige pasta met zalm, broccoli en prei
Bereidingstijd 25 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten. Kook de laatste 5 minuten de broccoliroosjes mee. Verhit de olijfolie in een wokpan. Fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de prei toe en bak deze even mee. Doe vervolgens de zalm erbij en bak deze 4-5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Giet de fusilli en de broccoli af en doe deze in de wokpan bij de zalm. Warm een minuutje goed door. Zet het vuur uit en voeg de roomkaas toe en roer goed door.
Tip:
Zin in echt culinair? Voeg dan wat schaafsel van een witte truffel toe.
- Ingrediënten:
- 1 zakje PowerSlim fusilli
- 40-50 g zalmfilet in stukjes
- 100 g broccoli in roosjes
- 50 g prei in stukjes
- ¼ ui, gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 1 el roomkaas kruiden light
- Peper
- Zout
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 340 Kcal |
Vet | 17,8 g |
Koolhydraten | 5,0 g |
Eiwitten | 31,2 g |
Schrijf een reactie
Romige pasta met zalm, broccoli en prei Klantenreviews
-
Mmmm heerlijk