Fase 2C

Roggebrood met zoute haring

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Meng de mierikswortel en het citroensap door de Griekse yoghurt en besmeer hiermee het roggebrood. Beleg het brood met wat schijfjes appel, haring, uienringen en garneer met verse dille.
  • Ingrediënten:
  • 1-2 sneetjes roggebrood
  • 2 zoute haringen
  • 2 flinke eetlepels Griekse yoghurt 5% vet
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl geraspte mierikswortel
  • ½ appel, in hele dunne schijfjes
  • ¼ kleine rode ui, in ringen
  • Verse dille
Voedingswaarde
Energie
Kcal 368 Kcal
Vet 13,9 g
Koolhydraten 31,9 g
Eiwitten 25,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Roggebrood met zoute haring
Uw waardering