Fase 2A
Roerbakschotel met varkensfilet
Bereidingstijd 10 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee.
- Ingrediënten:
- 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
- 150 g champignons in stukjes
- 100 g varkensfilet of blanke schnitzel in blokjes
- 50 g hamblokjes
- ½ ui, in stukjes
- 1 el Kikkoman sojasaus
- 1 el olijfolie
- 1 tl sambal Oelek
- Zout
- Peper
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 399 Kcal |
Vet | 18,2 g |
Koolhydraten | 13,1 g |
Eiwitten | 40,5 g |
Schrijf een reactie