Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Roerbakschotel met varkensfilet

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee.
  • Ingrediënten:
  • 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
  • 150 g champignons in stukjes
  • 100 g varkensfilet of blanke schnitzel in blokjes
  • 50 g hamblokjes
  • ½ ui, in stukjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sambal Oelek
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 399 Kcal
Vet 18,2 g
Koolhydraten 13,1 g
Eiwitten 40,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Roerbakschotel met varkensfilet
Uw waardering