Fase 2A

Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de tofu met de sojasaus en zet even apart. Stoom de broccoliroosjes samen met de peultjes circa 2-3 minuten en giet af. Verhit de kokosolie in een wokpan en bak de knoflook, gember en de rode peper circa 1 minuut. Voeg de tofu toe en bak deze even kort mee. Voeg daarna de broccoli, peultjes en de paprika toe en bak nog circa 3-4 minuten. Zet het vuur uit en besprenkel met de sesamolie en breng verder op smaak met peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g tofu in stukjes
  • 100 g broccoliroosjes
  • 100 g rode paprika in stukjes
  • 100 g peultjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • ½ rode peper, heel fijngesneden
  • 1 cm verse gember, fijngehakt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • ½ el kokosolie
  • ½ el sesamolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 324 Kcal
Vet 19,2 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 21,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
Uw waardering