Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Rode snapperfilet met geroosterde tomaten en zeekraal

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de stukjes tomaat in een ovenschaal en meng met 1 eetlepel olijfolie, de geperste knoflook, tijmblaadjes en bestrooi met wat zout. Wrijf de rode snapper in met de rest van de olijfolie en bestrooi met peper, zout, knoflookpoeder en cayennepeper. Leg de vis bovenop de tomaatjes en zet de ovenschaal circa 20 minuten in de oven. Spoel ondertussen de zeekraal goed af en verwijder, indien nodig, de harde onderste stukjes. Kook de zeekraal circa 6-8 minuten in een bodempje water en giet daarna af. Controleer of de vis gaar is door er met een vork in te prikken; de vis moet dof van kleur zijn en makkelijk in vlokjes uit elkaar vallen. Serveer de vis en tomaat met de zeekraal.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g rode snapperfilet (of andere witvisfilet)
  • 150 g tomaten in stukjes
  • 50 g zeekraal
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 tl verse tijmblaadjes
  • 1.5 el olijfolie
  • Knoflookpoeder
  • Cayennepeper
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 318 Kcal
Vet 18,0 g
Koolhydraten 6,7 g
Eiwitten 31,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Rode snapperfilet met geroosterde tomaten en zeekraal
Uw waardering