Fase 2A

Rode koolsalade met mandarijn

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak de dressing door de olijfolie, (appel)azijn, knoflook en de gemberpoeder met elkaar te mengen. Schep de dressing door de rode kool en de mandarijn en laat de salade minimaal 15 minuten marineren in de koelkast.
Tip:
Lekker met stukjes gerookte kip of garnalen.
  • Ingrediënten:
  • 200 g rode kool, gesneden
  • 1 mandarijn in partjes
  • 1 el olijfolie
  • ½ el (appel)azijn
  • ½ teentje knoflook
  • Snufje gemberpoeder
Voedingswaarde
Energie
Kcal 175 Kcal
Vet 10,1 g
Koolhydraten 12,5 g
Eiwitten 4,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Rode koolsalade met mandarijn
Uw waardering