Fase 2B

Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette

1 review
Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Maak de vinaigrette door de olijfolie, mosterd, azijn, het citroensap en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Meng de vinaigrette met de bietjes en laat circa 5-10 minuten marineren. Verdeel de rucola over een bord en meng met de bietjes, geitenkaas en de walnoten.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 200 g gekookte rode bieten in stukjes
  • Handje rucola
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • 1½ el olijfolie
  • ¼ tl mosterd
  • ½ tl citoensap
  • ¼ tl azijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 494 Kcal
Vet 40,5 g
Koolhydraten 11,2 g
Eiwitten 17,4 g
Schrijf een reactie
Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette Klantenreviews
  • Debbie

    100%
    Keto