Fase 2B
Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette
Bereidingstijd 20 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Maak de vinaigrette door de olijfolie, mosterd, azijn, het citroensap en wat peper en zout goed met elkaar te mengen. Meng de vinaigrette met de bietjes en laat circa 5-10 minuten marineren. Verdeel de rucola over een bord en meng met de bietjes, geitenkaas en de walnoten.
- Ingrediënten:
- 90-100 g verse geitenkaas
- 200 g gekookte rode bieten in stukjes
- Handje rucola
- 5 walnoten, fijngehakt
- 1½ el olijfolie
- ¼ tl mosterd
- ½ tl citoensap
- ¼ tl azijn
- Peper
- Zout
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 494 Kcal |
Vet | 40,5 g |
Koolhydraten | 11,2 g |
Eiwitten | 17,4 g |
Schrijf een reactie
Rode bietensalade met geitenkaas en vinaigrette Klantenreviews