Fase 3 Lekker in balans

Rijstsalade met rode kool en tomaatjes

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de rijst en eventueel een beetje zout toe. Kook in circa 10 minuten beetgaar en giet de rijst af. Laat even afkoelen. Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, witte wijnazijn, Italiaanse kruiden en het citroensap. Doe de rijst samen met de rode kool en de tomaatjes in een kom. Besprenkel met de dressing en schep een aantal keer goed om. Maak af met de Parmezaanse kaas en garneer met de verse basilicum.
  • Ingrediënten:
  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance sojarijst
  • 100 g rode kool, fijn gesneden
  • 10 kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el Parmezaanse kaas, geraspt
  • ½ tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl vers citroensap
  • Paar blaadjes verse basilicum, gekneusd
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 333 Kcal
Vet 15,5 g
Koolhydraten 20,8 g
Eiwitten 24,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Rijstsalade met rode kool en tomaatjes
Uw waardering