Fase 1A+1B
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water met een half blokje kipbouillon. Verwarm 1 el olie in een pan. Voeg de knoflook, lente-ui en kipfilet toe. Bak deze totdat de kip goudbruin en bijna gaar is. Voeg het kerriepoeder, roomkaas light en taugé toe en roer alles even goed door. Breng op smaak met peper en zout en schep de rijst erdoorheen.
- Ingrediënten:
- 1 zakje PowerSlim sojarijst
- 40-50 g kipfilet in reepjes
- 100 g taugé
- 1 lente-ui in ringen
- 1 tl roomkaas light
- 1 el olijfolie
- 2 tl kerriepoeder
- 1 teen knoflook, geperst
- ½ blokje( kippen)bouillon
- Peper
- Zout
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 336 Kcal |
Vet | 13,0 g |
Koolhydraten | 11,9 g |
Eiwitten | 42,4 g |
Schrijf een reactie
Rijst kipkerrie Klantenreviews
-
Wat een leuk en ideaal recept snel en makkelijk te maken.
De hoeveelheid kerrie is alleen royaal. Ik had al minder gebruikt dan aangegeven, of het toevoegen van het 1/2 bouillon blokje nodig is voor de extra smaak, ik heb het niet kunnen beoordelen.