Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Quinoa salade met gegrilde kip

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Marineer de kipfilet met een eetlepel olie en de kruiden naar smaak. Bak de stukjes kip goudbruin en gaar en laat dit even afkoelen. Doe de sla, quinoa en de tomaatjes op een bord. Maak een dressing van een eetlepel olijfolie, citroensap, ansjovis, knoflook, peper en zout en sprenkel over de salade. Leg de lauwwarme kip boven op de salade.
Let op: Dit recept is pas toegestaan vanaf fase 3B
Tip:
Bewaar de overgebleven kruiden in een goed afsluitbaar potje.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet, in stukjes
  • 2 opscheplepels gekookte quinoa
  • 150 g gemengde sla
  • 3 tomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 3 ansjovisjes, fijngesneden
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Kipkruiden
  • Zout
  • Peper
  • Kipkruiden:
  • 1 tl zout
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl koriander
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 2 tl zwarte peper
  • 1 tl tijm
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl basilicum
Voedingswaarde
Energie
Kcal 518 Kcal
Vet 26,7 g
Koolhydraten 27,2 g
Eiwitten 38,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Quinoa salade met gegrilde kip
Uw waardering