Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Provençaalse ratatouille met ham

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bestrooi de hamlappen met peper. Verhit 1 el olie in een pan en bak de blokjes vlees op hoog vuur in circa 5 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan. Verhit weer 1 el olie in de pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de tomatenpuree, aubergine, courgette, tomaat, vlees, tijm en de oregano toe en bak nog circa 5 minuten mee. Zet het vuur laag en stoof de ratatouille circa 12 minuten. Voeg als de ratatouille te droog wordt een scheutje water toe. Breng op smaak met zout en peper.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 120 g hamlappen in stukjes en drooggedept
  • 50 g aubergine in stukjes
  • 50 g courgette in stukjes
  • 1 tomaat in stukjes
  • 1 el ui gesnipperd
  • 1 tl tomatenpuree
  • 0.5 teen knoflook in stukjes
  • 2 el olie
  • 1 takje tijm blaadjes
  • 0.5 tl gedroogde oregano
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 367 Kcal
Vet 23,6 g
Koolhydraten 8,5 g
Eiwitten 29,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Provençaalse ratatouille met ham
Uw waardering