Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Portobello ham-geitenkaasburger

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Bestrijk de portobello’s met een halve eetlepel olijfolie en leg ze met de bolle kant naar boven in een ovenschaal. Gril circa 6 minuten onder de ovengrill. Maak een muntolie door de fijngehakte munt samen met de rest van de olie en een beetje zoetstof naar smaak even kort te laten draaien in de keukenmachine. Verdeel de geitenkaas over één portobello, beleg met de rauwe ham en besprenkel met de muntolie. Dek af met de tweede portobello en garneer eventueel nog met wat blaadjes verse munt.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 2 grote portobello champignons, steeltjes verwijderd
  • 3 plakjes rauwe ham
  • 1 el verse geitenkaas
  • 1.5 el olijfolie
  • Handje verse munt, fijn gehakt
  • Vloeibare zoetstof
Voedingswaarde
Energie
Kcal 297 Kcal
Vet 22,0 g
Koolhydraten 10,7 g
Eiwitten 20,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Portobello ham-geitenkaasburger
Uw waardering