Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Portobello burger met geitenkaas, tomaat en avocado

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en smeer de portobello’s hier mee in. Leg de portobello’s met de bolle kant naar boven op een, met bakpapier beklede, bakplaat en gril ze circa 6 minuten. Prak ondertussen de avocado fijn met behulp van een vork. Leg 2 portobello’s (of 1 als je 2 grote portobello’s gebruikt) met de bolle kant naar onder en verdeel avocado, schijfjes tomaat, geitenkaas en de rucola eroverheen. Bestrooi met wat peper en zout. Garneer eventueel met de verse basilicum en dek af met de andere portobello(’s).
Tip:
Vanaf fase 2B kun je de portobello’s bestrooien met wat sesamzaad.
  • Ingrediënten:
  • 4 kleine of 2 grote portobello champignons, schoongeborsteld en steeltjes verwijderd
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 1 tomaat in schijfjes
  • Klein handje rucola
  • ½ avocado
  • 1 el olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • Peper en zout
  • Optioneel: paar blaadjes verse basilicum
Voedingswaarde
Energie
Kcal 520 Kcal
Vet 43,6 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 20,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Portobello burger met geitenkaas, tomaat en avocado
Uw waardering