Fase 2C

Pompoensoep met gebakken coquilles

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 2
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een diepe pan. Fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de stukjes pompoen toe en bak deze even mee. Giet de bouillon erbij en laat het circa 20 minuten koken. Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak de coquilles circa 1,5 minuut aan iedere kant tot ze goudbruin kleuren. Breng op smaak met wat peper en zout. Zet het vuur van de soep uit en pureer de soep met de staafmixer tot de gewenste dikte. Voeg de coquilles toe aan de soep.
  • Ingrediënten:
  • 1 l PowerSlim kruidenbouillon
  • 300-400 g coquilles
  • 400 g Hokkaido pompoen in stukjes
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 1 el roomboter
  • Peper
  • Zout
  • Extra:
  • Staafmixer
Voedingswaarde
Energie
Kcal 256 Kcal
Vet 10,8 g
Koolhydraten 11,5 g
Eiwitten 27,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Pompoensoep met gebakken coquilles
Uw waardering