Fase 1A+1B
Pittige tomatensoep met soepstengeltjes
Bereidingstijd 25 minuten
Aantal personen: 4
Bereidingswijze
Verhit de chili olie in een pan en fruit de rode ui, knoflook en rode peper circa 3 minuten op niet al te hoog vuur. Voeg dan de stukjes tomaat en de bouillon toe en laat het geheel 15-20 minuten koken. Mix het geheel met de staafmixer tot een gladde soep. Verdeel de soep over 4 borden en serveer met de grissini oregano.
Tip:
Je kunt de soep nog wat romiger maken met een eetlepel roomkaas naturel light.
- Ingrediënten:
- 4 zakjes PowerSlim grissini oregano
- 1 liter PowerSlim kruidenbouillon
- 6 tomaten in stukjes
- 10 kleine cherrytomaatjes, gehalveerd
- 2 el chili olie (om in te bakken)
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 rode peper, heel fijn gesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 269 Kcal |
Vet | 11,8 g |
Koolhydraten | 8,6 g |
Eiwitten | 23,2 g |
Schrijf een reactie