Fase 1A+1B

Penne met champignons in knoflook-kruidenolie

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de knoflook-kruidenolie door de olijfolie te mengen met de knoflook, peterselie en basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Verhit vervolgens de roomboter in een pan en bak de champignons goudbruin. Voeg de sjalot toe en bak 1-2 minuten mee. Schep daarna de knoflook-kruidenolie erbij en warm even mee. Breng eventueel nog extra op smaak met wat peper en zout. Voeg de penne toe aan de champignons en meng goed door elkaar. Serveer in een diep bord en garneer eventueel nog met wat extra peterselie.
Tip:
Ook lekker met hamblokjes en vanaf fase 2A met wat parmezaanse kaas.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim penne
  • 200 g champignons in plakjes
  • 1 kleine sjalot, zeer fijn gehakt
  • ½ teentje knoflook, zeer fijn gesneden
  • ½ el roomboter
  • 1½ el olijfolie
  • 1 el verse peterselie, fijngehakt
  • Paar blaadjes verse basilicum, fijngehakt
  • Peper en zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 337 Kcal
Vet 23,1 g
Koolhydraten 7,6 g
Eiwitten 23,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Penne met champignons in knoflook-kruidenolie
Uw waardering