Fase 2B

Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Laat de fusilli in het zakje zitten en kook circa 9 minuten, samen met de bouillon, in een ruime hoeveelheid water. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de schijfjes courgette aan beide kanten goudbruin. Breng op smaak met wat peper, zout en wat Italiaanse kruiden. Giet de fusilli af en meng de pesto erdoorheen. Meng vervolgens met de courgette, tomaatjes, gemengde sla en de mozzarella. Maak af met de rest van de olijfolie, wat peper en zout en Italiaanse kruiden.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim fusilli
  • 1 tl PowerSlim kruidenbouillon
  • 90-100 g mozzarella light (bolletjes of stukjes)
  • 100 g courgette in schijfjes
  • 7 kerstomaatjes, gehalveerd
  • Handje gemengde sla
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl (verse) pesto
  • Italiaanse kruiden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 439 Kcal
Vet 23,5 g
Koolhydraten 10,6 g
Eiwitten 39,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Pastasalade met mozzarella, tomaat en courgette
Uw waardering