Fase 1A+1B

Pannenkoek met gebakken ei en tomaat-rucola salade

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit een halve eetlepel roomboter in een anti- aanbakpan en bak de pannenkoek circa 30 seconden aan beide zijden. Verhit de rest van de roomboter in een andere pan en bak een spiegelei. Maak de tomaat-rucola salade door de rucola te mengen met de tomaatjes en de honing-mosterddressing. Leg het ei op de pannenkoek, bestrooi met wat peper en zout en serveer met de salade.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim pannenkoek
  • 1 el PowerSlim honing-mosterd dressing
  • 1 ei
  • 80 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 20 g rucola
  • 1 el roomboter
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 331 Kcal
Vet 19,8 g
Koolhydraten 9,3 g
Eiwitten 27,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Pannenkoek met gebakken ei en tomaat-rucola salade
Uw waardering