Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Open ravioli

Bereidingstijd 35 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Breng een pan met water aan de kook en kook de lasagnebladen circa 8 minuten totdat ze zacht zijn. Borstel de paddenstoelen, snijd de harde onderkant eraf en bewaar deze. Snijd alle paddenstoelen in vieren en breng op smaak met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wokpan en bak de paddenstoelen, samen met de venkelzaadjes, totdat ze krokant zijn. Paddenstoelenschuim: Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit de sjalotjes en de kno ook. Voeg de bewaarde steeltjes van de bospaddenstoelen toe en bak circa 5 minuten mee. Blus af met de melk en de bouillon en laat tot de helft inkoken. Zeef daarna alles en zorg dat je de saus goed opvangt. Maak hier schuim van door met een staafmixer door de saus te gaan. Opmaak: Leg in een bord eerst een lasagneblad. Vul dan met het bospaddenstoelenmengsel en drapeer het tweede lasagneblad erboven op. Garneer ruim met het schuim, wat peterselie en truffeltapenade.
Tip:
Vanaf fase 2A lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas.
  • Ingrediënten:
  • 8 PowerSlim lasagnebladen
  • 300 ml PowerSlim kruidenbouillon
  • 1200 g gemengde bospaddenstoelen
  • 2 el truffeltapenade
  • 300 ml halfvolle melk
  • 3 sjalotjes, gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 el venkelzaadjes
  • 3 el olijfolie
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Zout
  • Extra: Staafmixer
Voedingswaarde
Energie
Kcal 217 Kcal
Vet 11,9 g
Koolhydraten 10,5 g
Eiwitten 16,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Open ravioli
Uw waardering