Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Oosterse mosselen

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Was de mosselen goed schoon onder stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Verhit de olie in een mosselpan en bak hierin 3 minuten de knoflook, rode peper, gemberpoeder en alle groenten. Let op: de taugé nog niet toevoegen! Voeg de bouillon, limoensap en mosselen toe. Kook totdat alle mosselen open zijn, schud de pan regelmatig om. Voeg op het laatste de taugé toe, roer goed om en smullen maar!
Tip:
Zin in een sausje bij de mosselen? Zet een bakje sojasaus en wasabi op tafel.
  • Ingrediënten:
  • 2 kg mosselen in de schelp
  • 3 el sesamolie
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 1 rode peper, in ringen zonder pitjes
  • 1 el gemberpoeder
  • 1 prei, in ringen
  • 3 rode uien, in ringen
  • 1 rode paprika, in repen
  • 1 bakje taugé
  • 100 ml groentebouillon
  • 1 limoen, sap uitgeperst
Voedingswaarde
Energie
Kcal 439 Kcal
Vet 20,0 g
Koolhydraten 15,8 g
Eiwitten 49,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Oosterse mosselen
Uw waardering