Fase 1A+1B
Omelet met witlof en geitenkaas
Bereidingstijd 5 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Bak de witlof ca. 2 minuten in 0,5 el olie in een koekenpan met goede antiaanbaklaag. Bereid de omelet met de aangegeven hoeveelheid water. Giet het omelet mengsel over de gebakken witlof en bak het geheel nog circa 1 minuut per kant. Bestrijk met de verse geitenkaas.
Tip:
-
- Ingrediënten:
- 1 zakje PowerSlim omelet kruiden
- 2 kleine stronkjes witlof, bittere kern verwijderd en fijngesneden
- 1 el verse geitenkaas
- 1 el olie
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 280 Kcal |
Vet | 16,9 g |
Koolhydraten | 6,0 g |
Eiwitten | 26,0 g |
Schrijf een reactie