Fase 1A+1B

Omelet met spinazie en komkommer-rucolasalade

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kluts de eieren in een kom en voeg snufje peper toe. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de spinazie totdat deze is geslonken. Breng op smaak met een heel klein beetje peper en zout. Schenk nu het geklutste ei eroverheen. Laat de omelet circa 5-7 minuten garen op laag vuur. Maak ondertussen een simpele dressing van de rest van de olijfolie, azijn en wat peper en zout. Besprenkel de komkommer, rucola en de avocado met de dressing. Serveer bij de omelet.
Tip:
Lekker vanaf fase 2B met wat geroosterde amandelen en lijnzaad.
  • Ingrediënten:
  • 2 eieren
  • Flinke hand spinazie
  • Halve komkommer in linten
  • Handje rucola
  • ¼ avocado
  • 1 el olijfolie
  • ½ el azijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 258 Kcal
Vet 19,8 g
Koolhydraten 4,0 g
Eiwitten 13,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Omelet met spinazie en komkommer-rucolasalade
Uw waardering