Fase 1A+1B

Noodlesoep met boerenkool en champignons

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de noodles circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water. Breng in een andere pan de bouillon aan de kook en voeg de boerenkool en de champignons toe. Laat circa 15 minuten zachtjes koken. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de tofublokjes goudbruin. Giet de noodles af en doe deze, samen met de tofu en de sojasaus, bij de bouillon. Laat nog 2 minuten zachtjes koken. Garneer met de ringetjes lente-ui.
Tip:
Vanaf fase 2B kun je de soep ook garneren met een theelepel sesamzaadjes.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim noodles
  • 40-50 g tofu in blokjes
  • 250 ml runderbouillon
  • 50 g boerenkool
  • 150 g champignons in plakjes
  • 1 stengel lente-ui in ringetjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde
Energie
Kcal 293 Kcal
Vet 15,0 g
Koolhydraten 8,0 g
Eiwitten 29,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Noodlesoep met boerenkool en champignons
Uw waardering