Fase 1A+1B
Noodles met tofu en spitskool
Bereidingstijd 25 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Kook de noodles circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water met de bouillon. Verhit de olie in een wokpan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tofu samen met de sojasaus toe en bak in circa 6-8 minuten knapperig bruin. Voeg de laatste 5 minuten de spitskool toe. Giet de noodles af en doe deze bij de tofu en roer goed door. Breng eventueel nog op smaak met een beetje peper en garneer met de lente-ui.
Tip:
Vanaf fase 2B lekker met een paar gehakte amandelen.
- Ingrediënten:
- 1 zakje PowerSlim noodles
- 1 tl PowerSlim kruidenbouillon
- 40-50 g tofu in blokjes
- 100 g spitskool in stukjes
- ½ teentje knoflook
- 1 stengel lente-ui in ringetjes
- 1 el Kikkoman sojasaus
- 1 el sesamolie
- Peper
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 281 Kcal |
Vet | 13,9 g |
Koolhydraten | 10,2 g |
Eiwitten | 27,0 g |
Schrijf een reactie
Noodles met tofu en spitskool Klantenreviews
-
Heel smakelijk