Fase 1A+1B

Nasi goreng

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Giet de rijst af. Meng het kerriepoeder erdoor. Kruid de kipfilet met peper en zout en bak hem in de olie in een wok. Haal de kipfilet uit de wok en bak hierin de ui en prei samen met de knoflook en rode peper. Doe de kipfilet en de afgekoelde rijst bij de groenten in de wok en laat nog circa 5 minuten meebakken. Opdienen met sambal, schijfjes komkommer en tomaat.
Tip:
Vervang de kipfilet ook eens door garnalen.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim sojarijst
  • 40-50 g kipfilet in stukjes
  • 50 g tomaat in schijfjes
  • 25 g prei in ringen
  • 50 g komkommer in schijfjes
  • ¼ ui, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 tl kerriepoeder
  • ½ rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen
  • ½ tl sambal oelek
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 349 Kcal
Vet 13,4 g
Koolhydraten 14,4 g
Eiwitten 41,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Nasi goreng
Uw waardering