Fase 1A+1B

Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade

1 review
Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kruid de kipfilet met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet goudbruin samen met de knoflook. Meng de ui en de mosterd door de kwark. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer. Meng de saus met de komkommer en gebakken kipfilet. Rooster het broodje in de broodrooster en snijd open tot een envelop. Vul het broodje met de salade.
Tip:
Vervang de kip door 40-50 g zalm.
  • Ingrediënten:
  • 1 PowerSlim Mediterraan broodje
  • 1 el olijfolie
  • 40-50 g kipfilet
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 0.5 ui, gesnipperd
  • 50 g komkommer, in stukjes zonder zaadlijsten
  • 1 tl mosterd
  • 1 el magere kwark
Voedingswaarde
Energie
Kcal 292 Kcal
Vet 16,2 g
Koolhydraten 8,2 g
Eiwitten 28,3 g
Schrijf een reactie
Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade Klantenreviews
  • Meriam

    100%
    erg lekker, nou is het Mediterraan broodje een groot favoriet van mij. Maar op deze wijze is het ook weer heerlijk om te eten. Was een heerlijke lunch. Zo gemaakt en lekker van genoten.