Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2A

Marokkaanse kippenlevertjes

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de PowerSlim sojarijst 15-20 minuten in water met een bouillonblokje. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de uien tot ze goudbruin zijn, voeg de kippenlevertjes toe en bak nog circa 3 minuten. Voeg nu de groenten toe en laat nog circa 3 minuten bakken. Voeg de rijst, saffraan en gember toe. Doe het mengsel over in een ovenschaal. Giet er al roerend 1,5 kopje hete kippenbouillon bij, doe het deksel op de pan en zet die ongeveer 20 minuten in de oven. Daarna moet al het water verdampt zijn.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim sojarijst
  • 50 g champignons, in plakjes
  • 1 groene paprika, in stukjes
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 tomaat ontveld, zaadjes verwijderd en in stukjes gesneden
  • 40-50 g kippenlevertjes
  • Zout
  • Peper
  • 1 snufje saffraan
  • 1 el olijfolie
  • 1 cm geraspte gember
  • Kippenbouillonblokje
Voedingswaarde
Energie
Kcal 370 Kcal
Vet 14,9 g
Koolhydraten 15,5 g
Eiwitten 41,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Marokkaanse kippenlevertjes
Uw waardering