Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2C

Linzensalade met pompoen, broccoli en granaatappelpitjes

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoom ondertussen de pompoen en de broccoli in circa 15 minuten gaar. Giet de linzen, broccoli en de pompoen af en laat even afkoelen. Verdeel de komkommer, cherrytomaatjes, spinazie, avocado, granaatappelpitjes, broccoli, pompoen en de linzen over een bord. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met wat peper en zout. Maak af met de gehakte walnoten, pitten en zaden en knijp het partje over limoen uit over de salade.
Tip:
Dit is een bijgerecht. Lekker bij een stukje vis, zoals zalm of kabeljauw. Of doe eens vegetarisch en eet het met gekookt ei of blokjes feta.
  • Ingrediënten:
  • 50 g gekookte (rode) linzen of 15 g ongekookt
  • 50 g broccoli
  • 50 g pompoen in blokjes
  • 50 g komkommer in schijfjes
  • 4 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • Handje verse spinazie
  • ¼ avocado in stukjes
  • 1 partje limoen
  • 1 el pitten en zaden
  • 3 walnoten, fijngehakt
  • 1 el granaatappelpitten
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 401 Kcal
Vet 31,2 g
Koolhydraten 14,1 g
Eiwitten 11,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Linzensalade met pompoen, broccoli en granaatappelpitjes
Uw waardering