Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Kruidige kipspiezen met salade

Bereidingstijd 45 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bestrooi de kip met peper en zout. Meng in een kom het citroensap met een halve eetlepel olie, korianderpoeder, paprikapoeder, knoflook en de sojasaus tot een marinade. Wrijf de kip in met de marinade. Dek de kom af en zet minimaal een half uur in de koelkast. Rijg de kipfilet daarna aan een satéprikker. Laat een grillpan goed heet worden en bak de kipfilet in circa 7-10 minuten rondom goudbruin en gaar. Serveer met een salade van rucola, rode ui, tomaat, komkommer, een halve eetlepel olie en een beetje peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g kipfilet in stukjes
  • ¼ rode ui
  • 50 g rucola
  • 1 tomaat, in stukjes
  • ¼ komkommer, in schijfjes
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • 1 tl Kikkoman sojasaus
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl korianderpoeder
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 275 Kcal
Vet 13,1 g
Koolhydraten 5,7 g
Eiwitten 31,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Kruidige kipspiezen met salade
Uw waardering