Fase 1A+1B

Komkommer sushi

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd over de lengte, met behulp van een kaasschaaf of mandoline, drie linten van de komkommer. Laat deze linten eerst even goed uitlekken op keukenpapier. Snijd ondertussen de overige komkommer in kleine stukjes. Bestrijk de linten vervolgens met de verse roomkaas en beleg met de verse zalm. Rol de linten op en plaats deze op een bord. Serveer met de overige stukjes komkommer en de sojasaus.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g verse zalm
  • 1 komkommer, gewassen en kontjes verwijderd
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el verse roomkaas light
Voedingswaarde
Energie
Kcal 286 Kcal
Vet 16,3 g
Koolhydraten 4,9 g
Eiwitten 28,4 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Komkommer sushi
Uw waardering