Winkelwagen
Terug

Kipspiezen met paprika en courgette

Fase 2A
Kipspiezen met paprika en courgette
schedule45 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
100%
Bereiding
Bestrooi de kip met de peper en het zeezout. Meng in een kom het citroensap met de olie, rozemarijn en knoflook tot een marinade. Wrijf de kip in met de marinade. Dek de kom af en zet minimaal een half uur in de koelkast. Rijg de kip en de groentes om en om aan een satéprikker. Laat een grillpan goed heet worden en bak de kipfilet in circa 7-10 minuten rondom goudbruin en gaar.
Ingrediënten
  • 120-150 g kipfilet in kleine stukjes
  • ½ rode paprika in stukjes
  • ½ gele paprika in stukjes
  • ¼ courgette in schijfjes
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Rozemarijn
  • Grof zeezout
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
367 Kcal
Vet 17,9 g
Koolhydraten 16,3 g
Eiwitten 32,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kipspiezen met paprika en courgette
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.