Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Kabeljauwcarpaccio met venkel en smoky barbecue bites

Bereidingstijd 35 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Spoel de kabeljauwfilet af met koud water, dep goed droog met keukenpapier en snijd vervolgens in flinterdunne plakjes. Marineer de plakjes kabeljauw met 2 eetlepels olijfolie, het citroensap en de geraspte sinaasappelschil (vanaf fase 2) voor circa 20 minuten. Verdeel de schijfjes kabeljauw, venkel en peer (vanaf fase 2) trapsgewijs over 4 borden. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en breng op smaak met zout, (citroen)peper, verse dille en de oregano. Bestrooi met de smoky barbecue bites en verdeel de rucola eroverheen. Garneer met shiso purper. Let op! Dit recept hebben wij speciaal samengesteld voor de kerst, en is dan ook een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PowerSlim afslankprogramma zit.
Tip:
Vraag bij de visboer of ze de kabeljauw in flinterdunne plakjes willen snijden. Als dit niet mogelijk is, doe de filet dan even in de vriezer dan kun je deze gemakkelijker snijden.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim barbecue bites
  • 350 g verse kabeljauwfilet
  • 1 venkelknol in dunne schijfjes
  • 40 g rucola
  • 2 peren in zeer dunne schijfjes (vanaf fase 2)
  • 1 sinaasappel, rasp en sap (vanaf fase 2)
  • ½ citroen, uitgeperst
  • 4 el olijfolie
  • 2 stengels verse dille, fijngehakt
  • 2 stengels verse oregano, fijngehakt
  • Zout
  • (Citroen)peper
  • Shiso purper (bloem garnering)
Voedingswaarde
Energie
Vet 0,0 g
Koolhydraten 0,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Kabeljauwcarpaccio met venkel en smoky barbecue bites
Uw waardering