Fase 1A+1B

Kabeljauw met asperges en gepofte tomaatjes

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Verhit een grillpan zonder boter of olie. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges. Wrijf de asperges en de tomaatjes in met één eetlepel olijfolie. Gril de asperges circa 5 minuten en keer regelmatig om. Voeg na 1 minuut de cherrytomaatjes toe en gril deze mee. Breng op smaak met wat peper en zout. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en de kabeljauwfilet circa 4 minuten aan beide zijden. Breng op smaak met wat peper en zout en de oregano. Verdeel de asperges, tomaatjes en de kabeljauw op een bord en bestrooi met de chillivlokken.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g kabeljauwfilet
  • 100 g groene asperges
  • 50 g cherrytomaatjes
  • 2 el olijfolie
  • ½ tl oregano
  • ½ tl chilivlokken
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 327 Kcal
Vet 21,3 g
Koolhydraten 5,0 g
Eiwitten 27,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Kabeljauw met asperges en gepofte tomaatjes
Uw waardering