Fase 2C

Herfstachtige stoofschotel met pompoen, kipfilet en walnoten

1 review
Bereidingstijd 50 minuten Aantal personen: 4
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd de pompoen in stukjes. Breng de kip op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de olijfolie in een braadpan, fruit de ui en bak de kip in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg de bouillon, pompoen, knoflook, walnoten en olijven toe en breng op smaak met peper en zout. Schep vervolgens om en zet de braadpan in de oven voor circa 40 minuten op 180 graden.
  • Ingrediënten:
  • 500 g kipfilet in stukjes
  • 500 g pompoen, draden en zaden verwijderd
  • 2 rode uien, fijngesnipperd
  • 20 ongezouten walnoten, grof gehakt
  • 10 zwarte olijven, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 250 ml kippenbouillon
  • 4 el olijfolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 527 Kcal
Vet 37,9 g
Koolhydraten 7,9 g
Eiwitten 36,3 g
Herfstachtige stoofschotel met pompoen, kipfilet en walnoten Klantenreviews
  • 100%
    Dit is echt een lekker recept. Ik heb de kipfilet met curry kruiden ingesmeerd. Dat gaf net wat meer een pittige smaak.
Schrijf een reactie