Fase 2C
Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten
Bereidingstijd 5 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Bereidingswijze hangop:
Maak een theedoek vochtig en leg in een vergiet. Hang het vergiet in een kom of pan. Schenk de yoghurt in het vergiet en laat circa 8 uur uitlekken in de koelkast.
Bereidingswijze appeltjes:
Bestrooi de schijfjes appel met kaneel. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de appelschijfjes aan beide zijdes aan.
- Ingrediënten:
- 150-200 g Griekse yoghurt 5%
- ½ appel, in partjes
- 1 tl olijfolie
- Kaneel
- 5 pecannoten, grof gehakt
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 258 Kcal |
Vet | 18,5 g |
Koolhydraten | 14,6 g |
Eiwitten | 7,0 g |
Schrijf een reactie