Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2C

Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten

Bereidingstijd 5 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bereidingswijze hangop: Maak een theedoek vochtig en leg in een vergiet. Hang het vergiet in een kom of pan. Schenk de yoghurt in het vergiet en laat circa 8 uur uitlekken in de koelkast. Bereidingswijze appeltjes: Bestrooi de schijfjes appel met kaneel. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin de appelschijfjes aan beide zijdes aan.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g Griekse yoghurt 5%
  • ½ appel, in partjes
  • 1 tl olijfolie
  • Kaneel
  • 5 pecannoten, grof gehakt
Voedingswaarde
Energie
Kcal 258 Kcal
Vet 18,5 g
Koolhydraten 14,6 g
Eiwitten 7,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Hangop met gebakken appeltjes en pecannoten
Uw waardering