Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2B

Glutenvrije wolkenbroodjes

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het eiwit in een vetvrije schaal en de eidooiers in een andere schaal. Klopt het eiwit stijf met een mespuntje zout. Mix het eigeel met de hüttenkäse en bakpoeder tot een luchtig geheel. Spatel de eidooiers door het stijfgeklopte eiwit. Schep vervolgens 10 hoopjes op het bakpapier van de bakplaat. Bestrooi de wolkenbroodjes met maanzaad en bak ze in circa 20 minuten goudbruin in de oven. Laat de wolkenbroodjes afkoelen en besmeer met de PowerSlim aardbeienjam. Het recept is gebaseerd op 10 broodjes. De voedingswaardes zijn berekend voor twee wolkenbroodjes, dat één eetmoment voor één persoon vormt.
Tip:
Gebruik ook eens of andere pitten of zaden zoals chiazaad, sesamzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten etc. en/of bestrooi de glutenvrije wolkenbroodjes met verse kruiden voor een intense smaakbeleving.
  • Ingrediënten:
  • PowerSlim aardbeienjam
  • 3 eieren, gesplitst
  • 75 g hüttenkäse
  • 0,25 tl bakpoeder
  • 1 el maanzaad
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 67 Kcal
Vet 4,4 g
Koolhydraten 0,5 g
Eiwitten 6,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Glutenvrije wolkenbroodjes
Uw waardering