Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Gewokte bloemkool met kip

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Blancheer de bloemkool circa 5 minuten in kokend water. Meng in een kommetje de olijfolie met de kerriepoeder en pers hier de knoflook in uit. Voeg naar smaak een beetje peper en zout toe. Meng het geheel tot een glad mengsel. Giet de bloemkool af. Zet een grote koekenpan of hapjespan op het vuur en bak de kipfilet ca. 3 minuten, voeg daarna de bloemkool en tomatenblokjes toe en meng het olijfolie-kruiden mengsel erdoorheen. Bak het geheel nog circa 3 minuten. Voeg op het laatst de fijngehakte peterselie toe.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 120 g kipfilet, in blokjes
  • 100 g bloemkoolroosjes
  • 1 tomaat, in parten en zonder zaadjes
  • 0.5 teen knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 1 el peterselie, fijngehakt
  • 1 tl kerriepoeder
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 348 Kcal
Vet 22,5 g
Koolhydraten 4,6 g
Eiwitten 30,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gewokte bloemkool met kip
Uw waardering