Winkelwagen
Terug

Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie

Fase 1
Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
80%
Bereiding
Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de champignons en spinazie circa 5 minuten op middelmatig vuur. Doe de groenten in een vergiet en laat het vocht weglopen. Gebruik eventueel de bolle kant van een lepel bij de spinazie om het vocht er goed uit te drukken. Breng op smaak met peper en zout. Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de pannenkoek circa 30 seconden aan beide zijden. Besmeer met de kruidenkaas, vul met de champignons en spinazie en rol op.
Tip: Deze gevulde pannenkoeken kun je ook een dag van tevoren bereiden, zodat je in de ochtend snel en makkelijk een lunch mee kunt nemen naar het werk.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle pannenkoek
  • 200 g champignons in plakjes
  • 100 g spinazie
  • 1 el kruidenkaas light
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
298 Kcal
Vet 14,8 g
Koolhydraten 8,3 g
Eiwitten 29,1 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.