Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de champignons en spinazie circa 5 minuten op middelmatig vuur. Doe de groenten in een vergiet en laat het vocht weglopen. Gebruik eventueel de bolle kant van een lepel bij de spinazie om het vocht er goed uit te drukken. Breng op smaak met peper en zout. Doe 100 ml water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje pannenkoek. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en bak de pannenkoek circa 30 seconden aan beide zijden. Besmeer met de kruidenkaas, vul met de champignons en spinazie en rol op.
Tip:
Deze gevulde pannenkoeken kun je ook een dag van tevoren bereiden, zodat je in de ochtend snel en makkelijk een lunch mee kunt nemen naar het werk.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim pannenkoek
  • 200 g champignons in plakjes
  • 100 g spinazie
  • 1 el kruidenkaas light
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 298 Kcal
Vet 14,8 g
Koolhydraten 8,3 g
Eiwitten 29,1 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gevulde pannenkoek met champignons en spinazie
Uw waardering