Fase 2A

Gevulde aubergine met tonijn

Bereidingstijd 50 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de aubergine in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Giet de tonijn af. Meng de paprika, ui, knoflook, Italiaanse kruiden en tonijn in een kom en schep er 1 el olie door. Vul de auberginehelften hiermee. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak het ca. 40 minuten in de oven.
  • Ingrediënten:
  • 1 aubergine
  • 160 g tonijn in blik in water
  • ½ rode paprika, fijngesneden
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 1 el olijfolie
Voedingswaarde
Energie
Kcal 318 Kcal
Vet 40,3 g
Koolhydraten 11,5 g
Eiwitten 13,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gevulde aubergine met tonijn
Uw waardering