Fase 1A+1B

Gevulde asperge-champignonsoep

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Blancheer de aspergestukjes circa 2 minuten in kokend water. Bereid de soep volgens de aanwijzing op de verpakking en doe deze in een kom. Voeg de asperges en het ei toe en breng op smaak met peper, zout en dille.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim champignonsoep
  • 1 hardgekookt ei in stukjes
  • 150 g witte of groene asperges in stukjes
  • 1 el dille, gehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 197 Kcal
Vet 5,3 g
Koolhydraten 7,4 g
Eiwitten 27,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gevulde asperge-champignonsoep
Uw waardering