Fase 2C

Gestoomde zalm met broccoli, bloemkool en wortel

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Leg de bloemkool, wortel en de zalm in een stoompan. Breng het water aan de kook en stoom de vis en de groenten gaar in circa 7-10 minuten, Voeg na 3 minuten de broccoli toe. Breng op smaak met dille en wat peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g broccoli in roosjes
  • 100 g bloemkool in roosjes
  • 100 g wortel in schijfjes
  • 1 tl dille
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 354 Kcal
Vet 17,7 g
Koolhydraten 9,3 g
Eiwitten 35,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gestoomde zalm met broccoli, bloemkool en wortel
Uw waardering