Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Geroosterde bloemkool

Bereidingstijd 35 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 °C. Meng de olijfolie met de geperste knoflook en bestrijk de bloemkool hiermee. Bestrooi met wat versgemalen peper en zout. Leg de bloemkool in een ovenschaaltje of op een, met bakpapier beklede, bakplaat. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi met de verse peterselie.
Tip:
Dit is een bijgerecht. Heerlijk bij een stukje vis zoals kabeljauw of heilbot.
  • Ingrediënten:
  • 100 g bloemkool
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • ½ el verse peterselie, fijngehakt
  • Versgemalen peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 123 Kcal
Vet 10,2 g
Koolhydraten 4,5 g
Eiwitten 2,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Geroosterde bloemkool
Uw waardering