Fase 2B

Gerookte zalmsalade met sperziebonen, zongedroogde tomaatjes en pesto

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook of stoom de sperziebonen in 15-20 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen. Verdeel de gemengde sla, sperziebonen, gerookte zalm, avocado, zongedroogde tomaatjes en de kappertjes over een bord. Meng met de pesto en maak af met versgemalen peper.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g gerookte zalm
  • 150 g sperziebonen
  • 50 g gemengde sla
  • ¼ avocado in stukjes
  • 3 zongedroogde tomaatjes in stukjes
  • 1 el kappertjes
  • 2 tl (verse) pesto
  • Versgemalen peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 530 Kcal
Vet 30,4 g
Koolhydraten 18,2 g
Eiwitten 40,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gerookte zalmsalade met sperziebonen, zongedroogde tomaatjes en pesto
Uw waardering