Fase 1A+1B
Gerookte makreelsalade met mosterd dressing
Bereidingstijd 10 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en witte wijnazijn. Doe de rucola op een bord en verdeel de makreel, ui en de tomaatjes eroverheen. Besprenkel met de dressing en knijp het partje citroen uit over de salade.
- Ingrediënten:
- 150-200 g gerookte makreel (peper)
- Flinke hand rucola
- 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- ¼ ui in ringen
- Partje citroen
- 1 el olijfolie
- 1 tl sterke mosterd
- 1 el witte wijnazijn
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 495 Kcal |
Vet | 38,2 g |
Koolhydraten | 6,4 g |
Eiwitten | 29,3 g |
Schrijf een reactie