Fase 3
Geitenkaas salade met appel en zelfgemaakte honing mosterddressing
Bereidingstijd 15 minuten
Aantal personen: 2
Bereidingswijze
Doe de olijfolie, witte wijnazijn, mosterd en honing in een saladeschaal en klop hier een dressing van. Voeg de veldsla, komkommer en appelpartjes toe aan de schaal en hussel goed door elkaar. Verdeel de sla over 2 borden en brokkel de geitenkaas erover. Bestrooi met het lijnzaad.
Tip:
Lekker met een opscheplepel gekookte quinoa erdoor.
- Ingrediënten:
- 180-200 g verse geitenkaas
- 200 g komkommer in linten
- 75 g veldsla
- 2 harde groene appels in partjes (bijv. granny smith)
- 2 el lijnzaad
- 2 el olijfolie
- 2 el witte wijnazijn
- 1 tl honing
- 1 tl mosterd
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 395 Kcal |
Vet | 25,5 g |
Koolhydraten | 19,6 g |
Eiwitten | 17,0 g |
Schrijf een reactie