Fase 1A+1B

Gegrilde Chinese kool met yoghurtsaus

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Bestrijk de Chinese kool met een halve eetlepel olijfolie. Gril aan beide kanten op een hete barbecue of grillpan tot ze donkere strepen krijgen. Maak ondertussen de yoghurtsaus door de rest van de olijfolie, yoghurt, witte wijnazijn en de mosterd met elkaar te mengen. Breng op smaak met peper en zout.
Tip:
Dit is een bijgerecht en smaakt lekker bij een stukje vlees of vis (van de barbecue).
  • Ingrediënten:
  • 200 g Chinese kool in plakken
  • 1 el Griekse yoghurt 0% vet
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 el verse peterselie, fijngehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 140 Kcal
Vet 10,4 g
Koolhydraten 5,2 g
Eiwitten 3,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gegrilde Chinese kool met yoghurtsaus
Uw waardering