Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gegratineerde bloemkool met mozzarella

Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de bloemkoolroosjes circa 8 minuten in kokend water met een beetje zout. Vet het ovenschaaltje in met de olijfolie en schep de bloemkool in de ovenschaal. Leg de plakjes mozzarella erbovenop. Bestrooi met een beetje peper, zout en de oregano. Gratineer de bloemkool circa 10 minuten in de voorverwarmde oven. Verdeel als laatste de reepjes zongedroogde tomaat over de gegratineerde bloemkool.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g mozzarella light in plakjes
  • 200 g bloemkool in roosjes
  • 3 zongedroogde tomaatjes in reepjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl gedroogde oregano
  • Peper
  • Zout
  • Extra: Ovenschaaltje
Voedingswaarde
Energie
Kcal 328 Kcal
Vet 18,9 g
Koolhydraten 14,3 g
Eiwitten 22,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gegratineerde bloemkool met mozzarella
Uw waardering