Fase 1A+1B
Gebakken zalm en papillotte
Bereidingstijd 30 minuten
Aantal personen: 1
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olijfolie en sojasaus in een pan en bak de courgette en aubergine in circa 5 minuten beetgaar. Verdeel de cherrytomaten en het courgette- en auberginemengsel over een vel bakpapier. Leg de zalmfilet hier overheen. Voeg een schijfje citroen en wat peper toe en vouw het pakketje dicht. Bak circa 20 minuten in de oven en server met de veldsla.
Tip:
Vervang de zalm ook eens door kabeljauw.
- Ingrediënten:
- 150-200 g zalmfilet
- 30 g cherrytomaten, in helften
- 30 g courgette in blokjes
- 30 g aubergine in blokjes
- Handje veldsla
- 1 el olijfolie
- 1 el Kikkoman sojasaus
- 1 schijfje limoen
- Peper
- Extra: bakpapier
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 400 Kcal |
Vet | 26,8 g |
Koolhydraten | 5,2 g |
Eiwitten | 32,7 g |
Schrijf een reactie